Tänk vad lite teknik kan göra

Tekniken idag, den blir allt mer avancerad. Det gör att vanliga prylar som sett ut på ett visst sätt länge kan göras om och få andra funktioner och användningsområden. Det är ganska intressant faktiskt. En sådan sak är elcyklar. Man har tagit en vanlig cykel och sedan gjort om den lite, så att den även kan fungera med hjälp av en motor. En elcykel drivs så klart inte bara av en motor, man måste även trampa på pedalerna, så att man tar dig framåt. Men med denna elmotor som den har, så kan man få en extra skjuts upp i backar eller om det är motvind.

Cykel som drivs med el

Det som är bra med elcykeln, är att den drivs av el, alltså inget miljöfarligt. Det har blivit allt vanligare att implementera teknik med miljövänlighet. Se bara på bilar. Nu finns det även bilar som inte går på bensin, utan el även dom. Frågan är om det i framtiden kommer bli så att allt fler tekniksaker kommer att kunna drivas med el och man kan bojkotta en massa annat, milöjöfarligt. Elbilar och elcyklar är i alla fall en bra start.

Man kommer långt med en elcykel

Det batteri som en elcykel har och drivs med, det går att ladda upp, hemma. En laddning räcker så långt som 5 till 7 mil. Det är ju ganska långt det. Tar den slut ute, så är det ju bara trampa på som vanligt.

13 Jul 2018