Så smidigt med ett torkskåp

Något som är riktigt bra att ha hemma, särskilt om man har små barn, det är ett torkskåp! Det är inte för inte dessa ofta finns på dagis! Barn som är ute i alla sorters väder, de kan bli både smutsiga och blöta. Då är det supersmidigt att hänga in deras overaller, jackor med mera i ett torkskåp. Om du funderar att köpa ett, kolla om det finns el att koppla in den till. Annars får du ringa en elektriker i Stenungssund som kan fixa det.

Flera modeller av torkskåp

Idag så finns det lite olika varianter och modeller av torkskåp att välja mellan. Det finns en modell, med kondens. Den passar dig som inte har möjligheten att koppla den till en ventilationskanal. Vattnet samlas istället upp i en behållare, som går att tömma, eller att du kan koppla en slang ut i avloppet. Men det kan kräva att du får hjälp av en rörmokare.

Sedan finns det en del torkskåp med värmepumpsteknik som återanvänder då varm luft. Ett ytterligare alternativ är torkskåp med frånluft. Men då måste du ha så att du kan koppla den till en så kallad utblåsningsanslutning.

Satsa gärna på en torktumlare med

Utöver att ha ett torkskåp så är det rätt smart att även ha en torktumlare, för att snabbt kunna torka kläder, sängkläder, handdukar och annat efter du tvättat dem. Även den kan behöva ha el framdragen till sig, så kolla upp det!

23 Dec 2021