Du hänger väl med under VM i fotboll?

Det bästa med fotbolls-VM är att man kan följa med både genom att kolla på TV, lyssna på radion eller se på matcherna när de streamas live på de bästa spelsajterna i Sverige. För ska du streama så är det svenska casinon som är det bästa alternativet. I radion och teven kanske du inte får tillgång till precis alla matcher, det är ju ändå 32 lag som ska göra upp, och då är streaming ett mycket bra alternativ. Och inte kostar det något heller! 

Enkelt att streama matcherna

Det är busenkelt att streama. Leta upp en spelsida eller ett bettingbolag som kommer att sända matcherna. Registrera sedan ett konto och vips så har du tillgång till deras livestreaming och kan se vilka matcher du vill. Har du dessutom rätt teknisk utrustning, som Chromecast eller Apple-TV, eller en smart-TV, så kan du se hela fotbollsfesten på din stora TV istället för på en bildskärm. 

Vinner Sverige?

Som fotbollsälskare vill jag säga ja men realisten i mig får nog tyvärr säga nej. Visst hoppas jag att få skrika mig hes under finalen och se våra hjältar sparka in bollen i mål i slutminuterna men ska man vara ärlig så tror jag nog mer på en final mellan Tyskland och Brasilien. Vi får se hur det går och oavsett hur Sverige presterar så blir det mycket viftande med flagga och en hel del pop-corn hemma hos oss under den månad som kalaset pågår. 

6 Jun 2018